La Omnia Dental folosim cea mai avansată tehnologie laser – Waterlase iPlus – pentru a spori confortul și comoditatea pacienților noștri.

În ultimii ani, stomatologia laser a înlocuit multe manopere tradiționale de stomatologie, făcând tratamentele mai precise și mai puțin dureroase. Această metodă nouă de tratament utilizează fascicule intense de lumină proiectate de un laser dentar. Laserele dentare pot fi folosite pentru a efectua o mare varietate de tratamente.

Compania americană BIOLASE este lider de piața în stomatologia asistată laser, iar laserul Waterlase iPlus® este cel mai performat echipament al companiei. Waterlase iPlus® este capabil să realizeze o gamă largă de proceduri dentare, inclusiv, dar fără a se limita la, prepararea cavităților pentru obturații dentare, sterilizarea canalelor radiculare, îndepărtarea țesutului osos și gingival bolnav, sterilizarea pungilor parodontale, și tratarea infecțiilor din jurul implanturilor dentare. Laserul nu numai că necesită mai puțin timp pentru a efectua aceste proceduri decât dispozitivele dentare tradiționale, dar produce, de asemenea, sângerări minime sau deloc, durere redusă sau absentă, și umflături postoperatorii semnificativ scăzute.

Waterlase iPlus® folosește tehnologia hidrocinetică, un proces numit HydroPhotonics, care combină energia laser și un jet de apă, pentru a efectua o gamă largă de proceduri dentare.

Nu provoacă căldură și nici vibrații, și este complet sigur.


Indicații

Folosim tehnologia laser pentru:

Tratamentul cariilor dentare. Atunci când sunt utilizate pentru îndepărtarea cariilor, laserele sunt capabile să omoare toate bacteriile din cavitatea dentară rezultată, ceea ce mărește semnificativ durata de viață a obturațiilor dentare.

Albirea dinților.

Tratamentul neinvaziv și lipsit de manopere chirurgicale al bolilor parodontale.

Tratarea infecțiilor din jurul implanturilor dentare.


Avantajele Waterlase iPlus

Beneficiile utilizării laserului Waterlase în tratamentul stomatologic sunt:

Tratamente nedurerose și confort sporit. Căldura, vibrațiile și presiunea sunt principalele cauze ale durerii atunci când medicul dentist folosește o freză tradițională. În timpul îndepărtării țesuturilor dure sau moi afectate cu laserul Waterlase iPlus, acesta nu generează căldură, vibrații sau presiune. Astfel, multe tratamente pot fi efectuate fără durere, cu mai puțină sau fără anestezie! În plus, utilizarea laserului Waterlase reduce sângerarea, durerea postoperatorie, umflarea și, în multe cazuri, nevoia de analgezice.

Sigur și precis. Waterlase iPlus® îndepărtează selectiv țesuturile afectate (smalțul dentar și dentina, țesuturile osoase și gingivale), lăsând zonele înconjurătoare neafectate. Acest lucru permite medicului să păstreze mai mult țesut dentar sau parodontal sănătos în comparație cu instrumentele tradiționale.

Mai puține sângerări și umflături. Datorită capacităților sale de coagulare, antiseptică si biostimulatoare, laserul Waterlase realizează numeroase proceduri pe mucoasă și gingii fără sângerări și edem postoperator.

Mai puține vizite la dentist. Viteza și confortul sporite atunci când se lucrează cu Waterlase, precum și cantitatea minimă de anestezie necesară, permit medicului să trateze mai mulți dinți într-o singură vizită, ceea ce reduce implicit numărul de vizite necesare.

Gamă largă de utilizări. Waterlase iPlus are indicații foarte largi de utilizare. Poate fi folosit pentru tratamentul cariilor, tratament endodontic, proceduri chirurgicale pe țesuturile moi și dure. Majoritatea procedurilor stomatologice pot fi efectuate cu acesta.

Minim invaziv. Laserul Waterlase permite tratarea problemelor dentare și parodontale cu un sacrificiu minim de țesut. Practic, laserul îndepărtează doar țesuturile bolnave, lăsând intact țesutul sănătos.

Recuperare mai confortabilă și mai rapidă. În timpul recuperării, nu există disconfort, sensibilitate, umflare sau sângerare. Acest lucru se datorează preciziei terapiei, efectului de sterilizare și etanșare al laserului Waterlase. Majoritatea pacienților constată că își revin în mai puțin de 24 de ore. În cele mai multe cazuri, pacienții se simt bine la scurt timp după procedură.


Terapia parodontală asistată laser

În terapia parodontală asistată laser nu vorbim niciodată de tăierea gingiilor sau a osului, ca în tratamentul tradițional. Waterlase iPlus® folosește o combinație unică de energie laser și apă pentru a oferi un tratament mai blând și mai precis, care păstrează țesutul sănătos și minimizează durerea și disconfortul. Laserul folosește o lungime de undă specifică care vizează și distruge țesutul bolnav și bacteriile din pungile parodontale.

Omnia Dental a ales să investească în stomatologia Waterlase iPlus pentru a vă oferi cel mai înalt standard de îngrijire dentară.