Programează-te

implant Straumann

Implantul Straumann

Implanturile dentare STRAUMANN sunt o soluție excelentă susținută de studii științifice și teste clinice extensive – astfel încât îți poți reface frumusețea zâmbetului în deplină încredere și siguranță.

Implanturile dentare reprezintă soluția ideală pentru a înlocui dinții pierduți. Însă, nu toate implanturile sunt egale din punct de vedere al calității, și nu orice sistem de implanturi poate oferi rezultate de înaltă calitate și predictibile pe care să te poți baza.

Compania elvețiană STRAUMANN studiază, dezvoltă și fabrică implanturi dentare încă din anul 1974. Precizia ingineriei elvețiene alături de rezultatele clinice excelente i-au dobândit sistemului de implanturi dentare Straumann încredere internațională. De asemenea, sistemul este unul dintre cele mai bine documentate sisteme de implanturi din lume, cu cercetări știițifice și dovezi clinice efectuate și adunate de peste 35 ani și susținute de peste 700 de publicații științifice.

Numele STRAUMANN este sinonim cu calitatea în implantologia dentară. În prezent, Straumann este lider mondial în fabricarea de implanturi dentare, componente protetice și materiale  de regenerare osoasă și tisulară, compania fiind prezentă în peste 70 de țări de pe glob.

Cazuri cu implanturi Straumann

Garanția implanturilor Straumann

Implanturile Straumann au garanție pe viață oferită de producător, ceea ce confirmă calitatea înaltă a produselor. Implantul dentar Straumann este unul dintre cele mai fiabile tipuri de implanturi existente, iar brandul elvețian este de foarte mulți ani unul dintre liderii implantologiei mondiale, mulți specialiști considerândul în prezent cel mai bun implant de pe piață.  Cu o rată de supraviețuire de peste 99% la 10 ani, nu este de mirare că implanturile Straumann sunt unele dintre cele mai bine vândute implanturi în toată lumea. Compania Straumann desfășoară cercetări clinice ale produselor sale de mai bine de 30 de ani, ceea ce a condus la crearea unor implanturi aproape perfecte – fiabile, ușor de instalat, menținând osul pe toată durata de viață.

Care sunt avantajele implanturilor Straumann?

 • precizia ingineriei elvețiene oferită de sistemul Straumann a câștigat încrederea medicilor stomatologi din toată lumea, până în prezent fiind plasate peste 14 milioane de implanturi
 • toate implanturile Straumann beneficiază de garanție pe viață
 • implanturile Straumann sunt recunoscute ca unele dintre implanturile cu cea mai bună rată de osteointegrare din lume. Studiile au demonstrat că rata de vindecare a implanturilor Straumann este de 98-100%.
 • în comparație cu alte sisteme de implanturi, implanturile Straumann funcționează perfect pentru perioade foarte lungi de timp, perioade de până la 60 ori mai lungi
 • indiferent de starea oaselor maxilare, marea varietate de soluții de implantare și protetice de la Straumann, va permite medicului să găsească varianta ideală de tratament pentru fiecare pacient în parte
 • toate produsele Straumann, fără excepție, sunt fabricate în Elveția, într-o fabrică ultramodernă ce dispune de cele mai inovatoare tehnologii și de un sistem excepțional de management al calității.
 • toate produsele Straumann sunt însoțite de un pașaport ce conține datele de identificare al fiecărui produs utilizat. Astfel, pacientul este asigurat că produsele folosite sunt 100% originale.
 • investițiile constante ale companiei în cercetare și dezvolare științifică au permis dezvoltarea unor inovații în domeniu, precum suprafața SLActive și materialul ROXOLID ce aduc beneficii substanțiale implanturilor dentare Straumann.

Putem spune cu siguranță că implanturile Straumann nu au nicio deficiență din punct de vedere funcțional. Singurul lor dezavantaj este prețul. Acestea sunt implanturi premium și sunt într-adevăr destul de scumpe. Dar se comportă impecabil atât la momentul instalării, cât și pe termen lung, astfel încât prețul poate fi justificat de cea mai înaltă calitate și de o durată de viață lungă a sistemului.

Suprafața SLActive este tratamentul special aplicat suprafeței implanturilor dentare Straumann care:

 • scurtează perioada de vindecare după plasarea implantului dentar
 • îmbunătățește osteointegrarea implantului
 • reduce semnificativ riscul de eșec al intervenției

Cum funcționează suprafața SLActive?

 • suprafața SLActive conferă implanturilor Straumann hidrofilitate, ceea ce face ca suprafața implantului să absoarbă sângele mult mai rapid în comparație cu alte implanturi
 • proprietățile hidrofile conferite de suprafața SLActive facilitează integrarea mai rapidă a implantului
 • timpul de vindecare este semnificativ redus, făcând posibilă fixarea coroanelor dentare mult mai rapidă decât în cazul implanturilor clasice
Implant dentar Straumann Roxolid

Ce este materialul ROXOLID?

Roxolid este un aliaj de înaltă performanță creat special pentru a oferi o rezistență superioră titanului pur (cu 30% mai rezistent). Materialul îi conferă implantului capacitatea de a susține greutăți și forțe mai mari.

Implantul Straumann Roxolid facilitează osteointegrarea, oferind soluții de tratament variate prin opțiunea utilizării implanturilor mai mici dar mai rezistente. Astfel pot beneficia de implanturi și pacienții cu pierderi osoase semnificative ce necesitau în trecut adiții osoase complexe.

Beneficiile implantului Straumann ROXOLID

 • proceduri mai puțin invazive
 • timp de tratament redus
 • opțiuni de tratament mai variate
 • costuri de tratament mai reduse
 • reducerea anxietății pacientului prin vindecare mai rapidă și mai puțin disconfort post-operator

”Implanturile dentare Straumann sunt implanturi luxury, fiind considerate de mulți experți drept cel mai bun brand de implanturi dentare de pe piață. Materialul revolutionar din care sunt confecționate, precum și multitudinea de soluții protetice disponibile, permit rezolvarea eficientă a oricărui caz.”

Dr. Munteanu Octavian
Medic stomatolog cu competență în implantologie

Implantul dentar Straumann PURE Ceramic

Nevoia și cererea tot mai mare de estetică a dus la crearea implanturilor de ceramică/zirconiu. Spre deosebire de implanturile clasice din titan acestea au o culoare perfect albă, putând menține astfel estetica chiar și în cazul unei retracții gingivale. Astfel este imposibilă apariția vreunei colorații gri nici după mulți ani de utilizare. 

Aceste implanturi sunt ideale pentru zona frontală și în cazul unei creste alveolare înguste. 

Implanturile dentare de ceramică/zirconiu Straumann Pure Ceramic prezintă o serie de avantaje evidente:

 • sunt disponibile în varianta monocomponent (implantul și bontul sunt dîntr-o singură bucată)  sau bicomponent (implantul este separat de bontul protetic, care este realizat, bineînțeles tot din zirconiu), ceea ce le face ușor de protezat în diverse situații clinice
 • beneficiază de un tratament special al suprafeței, ceea ce le oferă o suprafață foarte similară cu cea a implanturilor de titan, înlesnind semnificativ integrarea implanturilor în os
 • studiile au demonstrat o biocompatibilitate foarte similară cu cea a implanturilor clasice
 • prezintă o rată de supraviețuire de peste 97% la 10 ani
 • fuziune destul de rapidă a implantului cu țesutul osos – în medie, în termen de 4 luni
 • estetică impecabilă, chiar și după 10-20 ani de la inserare
+PREȚURI

Preț Implant dentar Straumann Titan4000 RON
Preț Implant dentar Straumann Roxolid SLA4400 RON
Preț Implant dentar Straumann Roxolid SLActive4800 RON
Preț Implant dentar Straumann Pure Ceramic5500 RON