Programează-te

Tehnologie

Tehnica folosită în stomatologie este într-un continuu proces de dezvoltare și reinventare, perioada recentă aducând pe piață un număr considerabil de progrese în acest domeniu ce îmbunătățesc substanțial calitatea actului terapeutic. De aceea, ne-am propus ca unul dintre principalele noastre scopuri să fie menținerea în pas cu avansul tehnologic.

Microscop Leica

Microscopul dentar este un dispozitiv complex care oferă mărire multiplă și iluminare excelentă a spațiului de lucru. Microscopul Leica M320 este o combinație între un sistemic optic de înaltă calitate și tehnologia de iluminare duală LED de ultimă generație. Fiind primul model din lume cu iluminare de fundal tip LED, Leica M320 deschide o nouă dimensiune în tehnologia microscopiei: imagini absolut clare, curate și luminoase, cu o profunzime uimitoare a câmpului vizual. Calitatea și comoditatea inegalabile, manevrabilitatea ridicată și precizia de poziționare fac acest microscop indispensabil pentru o gamă largă de proceduri.

Scaner intraoral Primescan

CEREC Primescan este cel mai nou scanar intraoral de la Dentsply Sirona – cel mai mare producător din lume de produse și tehnologii dentare profesionale. Având viteză, acuratețe și ușurință de utilizare îmbunătățite, Primescan permite scanarea ambelor arcade în mai puțin de un minut cu o calitate a imaginii fără precedent.

Laser Dentar EPIC™ Biolase

Datorită avantajelor multiple pe care le prezintă, laserul reprezintă un must have pentru orice cabinet. Epic Biolase este un laser creat special pentru sfera stomatologiei. Este conceput și setat la parametri optimi pentru diverse manopere stomatologice.

EPIC™ este soluția ideală pentru albirea profesională a dinților. Studiile au arătat că albirea întregii cavități efectuată cu EPIC™, într-o singură ședință de doar 20 de minute, se pot obține între 4 și 6 nuanțe. Mai rapid decât orice alt sistem de albire de cabinet!

Biolase este liderul mondial în stomatologia laser de peste 25 de ani!

Laser Waterlase iPlus

Laserul Waterlase iPlus este un laser dentar complet ce poate fi folosit atât pentru tratarea țesuturilor moi cât și dure. Oferă proceduri minim invazive și nedureroase, cu un timp de tratament semnificativ redus și mai puține sângerări. În plus, conservă mai bine țesuturile dure și moi și scurtează timpul de vindecare.

Printre tratamentele ce pot fi efectuate cu laserul Waterlase se numără: tratamente de canal, tratamentul bolii parodontale, tratarea cariilor, tratamentul periimplantitei, precum și o gamă larga de intervenții chirurgicale, etc.

Planmeca ProX™

Planmeca ProX este conceput pentru a face radiologia intraorală mai ușoara și mai sigură. Poziționare rapidă și exactă, captarea imediată a imaginii și radiografii de calitate extraordinară cu rezoluție înaltă. Rezultate perfecte, pe loc.

Planmeca ProMax® 3D

Planmeca ProMax 3D este un aparat CBCT 3-în-1: realizează 3 tipuri de scanări 3D (scanarea CBCT a paientului, scanarea modelului și realizarea de fotografii faciale 3D), imagini panoramice 2D, radiografii bite-wing extraorale și imagini cefalometrice. Planmeca este lider în radiologia dentară.

Imprimantă 3D Form 3

Imprimanta 3D Form 3B+ fabrică rapid modele dentare, ghiduri chirurgicale, coroane provizorii, aparate și proteze precise și de înaltă calitate.

Form 3B+ și tehnologia patentată Low Force Stereolithography™ oferă viteză, fiabilitate, calitate și ușurință în utilizare, cu fluxuri de lucru validate și testate de profesioniștii din domeniul stomatologic.

Inhalosedare Master Flux de la Tecno-Gaz

Master Flux Plus este un aparat de inhalosedare, cercetat și dezvoltat în Italia. Caracteristicile sale tehnice îl fac ușor de utilizat, iar datorită dispozitivelor sale de siguranță, previne erorile, garantând astfel siguranța pacientului.

Inhalosedarea este o sedare conștientă, adică pacientul rămâne conștient, receptiv, cooperant, răspunde satisfăcător la stimuli fizici sau la comenzi verbale, dar în același timp experimentează o stare de calm și relaxare profundă.

Lampa Albire ZOOM White Speed

Lampa de albire Philips Zoom WhiteSpeed a fost creată de medici stomatologi și pune accentul pe reducerea efectelor secundare și îmbunătățirea siguranței, oferind în același timp rezultate de înaltă calitate. Studiile clinice au demonstrat că albirea dinților cu Philips Zoom sub supravegherea medicului stomatolog este un proces sigur atât pentru dinți, cât și pentru gingii.

T-Scan III

Clinica Omnia Dental folosește cea mai avansată tehnologie de analiză ocluzală computerizată, T-Scan III, bazată pe scanarea și măsurarea forței și evoluției în timp a contactului ocluzal.

T-SCAN este un dispozitiv complex, de ultimă generație, ce permite medicului stomatolog să echilibreze ocluzia dentară cu o precizie micronică. Astfel, ne putem asigura că forța masticatorie se distribuie uniform la nivelul dinților, eliminând solicitările excesive de la nivelul anumitor dinți.

Fiziodispenser NSK SurgicPro

Fiziodispenserul este un sistem chirurgical dedicat implantologiei orale, ultraeficient și foarte versatil, recomandat pentru prepararea zonelor pentru implant și pentru inserarea propriu-zisă a implantului.

NSK SurgicPro, creat de compania japoneza NSK, este fiziodispenserul perfect pentru implantologia/chirurgia dentară, având performanțe ridicate și fiabilitate excelentă.

Aparatul este dotat cu fibră optică ceea ce înseamnă că conferă o vizibilitate mai bună medicului și totodată un plus de siguranță în efectuarea manoperelor chirurgicale.

Sistemul A-PRF

Tehnica A-PRF este o metodă revoluționară de tratament prin care se obțin membrane de vindecare chiar din sângele pacientului. Sângele este recoltat în eprubete speciale și centrifugat la parametri specifici. Astfel avem de-a face cu un produs final 100% natural, lipsit de efecte adverse.

Pentru a oferi siguranță maximă și rezultate optime pacienților săi, clinica noastră folosește atât eprubetele cât și centrifuga brevetate de către însuși inventatorul metodei – Dr Joseph Choukroun.

Apex locator MORITA

Durata de viață a unui dinte depinde foarte mult de corectitudinea tratamentului de canal. În acest sens, clinica Omnia Dental folosește unul dintre cele mai performante aparate de măsurare a lungimii canalului dentar – Dentaport Root ZX Morita.

Apex locatorul Dentaport Root ZX Morita este considerat la ora actuală cel mai performant sistem de măsurare electronică a lungimii canalelor radiculare. Dentaport Root ZX Morita definește standardele de performanță, acuratețe și siguranță a pacientului. Este în momentul actual cel mai complex și eficient sistem de determinare a lungimii canalelor radiculare.

Aparat de profilaxie KaVo PROPHYflex

PROPHYflex este un aparat performant de air-flow creat de Kavo (Germania). Particulele fine de pudră de carbonat de calciu cu diferite arome, folosite de KaVo PROPHYflex, curăță gentil fețele dentare supra și subgingivale fără să rănească gingia și nu lasă un gust sărat neplăcut.

KaVo PROPHYflex poate fi folosit pentru completarea detartrajului cu ultrasunete, chiuretajului manual, sau doar pentru simpla îndepărtare a colorațiilor apărute în timp pe dinți.

Aparat de detartraj MECTRON

Folosim un aparat multifuncțional de detartraj cu ultrasunete creat de compania italiana MECTRON. Aparatul este proiectat cu tehnologia cea mai modernă, și este utilizat pentru tratamentul și prevenirea bolilor dentare.

Aparatul nostru este echipat cu un sistem de feedback care monitorizează puterea aparatului și, dacă este necesar, o ajustează în termen de câteva sutimi de secundă. Este un avantaj incontestabil pentru un tratament eficient și confortabil.

În plus, unitatea este echipată cu un sistem APC (automatic protection control). Acesta este un sistem electronic de protecție automată care oferă siguranță maximă în timpul procedurilor de profilaxie sau tratament. Sistemul detectează automat abaterile de la funcționarea normală a aparatului și imediat, în mai puțin de 0,1 secunde, îl va opri.

Airflow EMS Perio Premium

Air Flow® EMS Perio Premium este prima unitate profilactică portabilă, dezvoltată de centrul de cercetare EMS din Elveția, ce permite medicului să efectueze tratamente subgingivale și supragingivale într-un mod eficient, sigur și confortabil.

Pentamix 3M

Pentamix 3 de la 3M este un sistem de mixare automată a materialului de amprentă. Astfel se obține un amestec complet omogen pentru amprente de o exactitate excepțională și restaurări care se potrivesc perfect de fiecare dată.

VarioSurg 3 NSK

Vario Surg 3 este un aparat ultrasonic folosit în chirurgia dentară. Oferă numeroase avantaje prin puterea și precizia sa de tăiere. Vibrațiile ultrasonice taie selectiv doar la nivelul osului, chiar și în cazul unui contact accidental. Astfel, odată ajuns la nivelul părților moi, acesta este complet inofensiv.

Instrumentar Medesy și Hu Friedy

Un instrumentar de calitate trebuie să ofere medicului manevrabilitate și eficiență maximă, precum și să aibă o calitate ireproșabilă a materialului din care este confecționat.

Din dorința de a oferi pacienților noștri o calitate maximă și o siguranță deplină a tratamentului, instrumentarul utilizat în clinica noastră provine de la prestigioșii producători Medesy și Hu Friedy.

Sistem de Sterilizare CASTELLINI

Pentru că siguranța pacienților este cel mai important aspect pe care îl avem în vedere, clinica noastră dispune de unul dintre cele mai performante sisteme de sterilizare disponibile pe piață.

Întreg procesul de dezinfecție și sterilizare este efectuat conform standardelor, cu mare grijă și atenție la detalii.