Programează-te

Radiologie și tomografie dentară

Radiologie și tomografie dentară

Un diagnostic corect în stomatologie, ca și în orice alt domeniu al medicinei, este o garanție a unui tratament eficient.

Clinica dentară Omnia Dental pune sănătatea pacienților mai presus de toate, prin urmare, efectuează o examinare a cavității bucale folosind cele mai recente și mai informative metode de diagnosticare.

Computer tomografia dentară

Tomografia computerizată dentară la Clinica Omnia Dental este efectuată folosind o nouă generație de dispozitive de la producători de top de echipamente medicale dentare cu o reputație mondială. Utilizarea echipamentelor moderne și a metodelor de cercetare, combinate cu experiența vastă și calificarea înaltă a medicilor clinicii dentare, este o garanție a diagnosticului de înaltă precizie, fără erori și inexactități.

Ortopantomograma (OPG)

Ortopantomograma sau radiografia panoramică este un tip special de examinare radiologică, fiind una dintre cele mai des utilizate metode de diagnostic din stomatologia modernă. Prezintă o imagine de ansamblu a cavitatății orale, oferind informații despre starea dinților și a țesuturilor dure, precum și a sinusurile maxilare și articulațiilor temporomandibulare.

Radiografia intraorală

Radiografia dentară intraorală este o radiografie de mici dimensiuni ce prezintă imaginea radiologică a unui dinte sau a unui grup de dinți vecini. Se obține o imagine detaliată a țesuturilor dure ale dintelui, a septurilor interdentare, a furcației radiculare și a osului alveolar.

+PREȚURI RADIOLOGIE DENTARĂ

CT maxilar + mandibulă500 RON
CT maxilar superior/mandibulă300 RON
Radiografie panoramică (OPG)100 RON
Radiografie retroalveolară digitală30 RON