Programare Online

implant Bredent

IMPLANT BREDENT

Compania germana BREDENT este prezenta pe piata de mai bine de 40 de ani remarcandu-se prin productia de produse de tehnica dentara de inalta calitate.

Vasta experienta acumulata in acest domeniu, precum si colaborarea constanta cu medicii din intreaga lume,  le-a permis expertilor Bredent ca in anul 2002 sa gandeasca si sa dezvolte unui sistem premium de implante cu avantaje majore atat pentru pacienti, cat si pentru medic.

Schimbarea continua combinata cu adaptarea la cerintele utilizatorilor conduce catre succes. Sistemul de implant dentar german a fost sistematic imbunatatit, iar in prezent brandul Bredent a devenit un lider mondial in implantologia dentara.

Avantajele folosirii sistemului Bredent

Principalul avantaj il reprezinta simplitatea sistemului. Dezvoltarea implantului a luat in calcul inca de la inceput toate etapele tratamentului (chirurgicala si protetica), dorindu-se usurarea muncii medicului si sporirea confortului pacientului, pastrand in acelasi timp toate caracteristicile specifice unui implant dentar de top.

S-a dorit astfel scurtarea duratei interventiei chirurgicale printr-un numar redus de piese si manopere necesare, obtinandu-se totodata fuzionarea maxima a implantului cu osul in care este inserat, dar si o stabilitate primara ridicata ce permite fixarea implantului cu o coroana provizorie in aceiasi zi.

Astfel toate tipurile de implante Bredent pot fi inserate folosind o singura trusa chirurgicala si o secventa chirurgicala identica, fapt ce reduce semnificativ durata operatiei. De asemenea, suprafata Osseo Connect (OCS) obtinuta prin sablare si tratament acid la inalta temperatura, indeplineste toate cerintele stiintifice privind atat osteointegrarea cat si aderarea tesuturilor moi.

De asemenea, s-a redus numarul de componente protetice, obtinandu-se un sistem usor de utilizat ce poate fi adaptat oricarei situatii clinice indiferent de complexitate. Acest aspect reduce totodata  durata sedintelor de tratament.

Conexiunea tub-in-tub, cu Torx, cea mai lunga din industria de profil, permite conexiunea de incredere a implantului cu bontul si evita desurubarea sau ruperea suruburilor, deoarece asigura o distributie perfecta si uniforma a fortelor masticatorii intre surub si bontul protetic.

Astfel, bonturile protetice sunt perfect adaptate implantelor in care sunt inserate, iar suprafata de contact implant-bont este perfect etansa, scazand astfel riscul de dezvoltare a periimplantitei.

Beneficiile implantului Bredent:

  • Sistem de top proiectat si fabricat integral in Germania
  • Durata redusa a interventiei chirurgicale
  • Numar mai mic de componente protetice
  • Stabilitate primara maxima
  • Osteointegrare sporita/ risc minim de neintegrare a implantului
  • Previne inflamarea tesuturilor moi din jurul implantului
  • Conexiune etansa si sigura intre implant si bontul protetic
  • Optiuni numeroase de protezare ce permit obtinerea unei estetice impecabile
Gama de implante Bredent s-a imbogatit cu timpul si include in prezent implante de titan sau zirconiu adaptate pentru cazuri de orice dificultate.

Insa, brandul Bredent s-a remarcat in special prin faptul ca se numara printre primii si putinii producatori de implante ce au recomandat incarcarea imediata a implantelor proaspat inserate. Acest lucru a fost facut posibil de calitatea inalta a materialelor folosite, precum si de designul inovator al implantelor.

Forma cilindro-conica a implantului, precum si forma spirelor autoinfiletante, fac posibila insurubarea cu usurinta a implantului in os, fara a il traumatiza, obtinand totodata o stabilitate crescuta ce permite plasarea imediata a unei coroane dentare provizorii.