Programare Online

implant Bredent

Implantul Bredent

Compania germană BREDENT este prezentă pe piață de mai bine de 40 de ani remarcându-se prin producția de produse de tehnică dentară de înaltă calitate.

Sistemul de implant dentar german a fost sistematic îmbunătățit, iar în prezent brandul Bredent a devenit un lider mondial în implantologia dentară.

Vasta experiență acumulată în acest domeniu, precum și colaborarea constantă cu medicii din întreaga lume,  le-a permis experților Bredent ca în anul 2002 să gândească și să dezvolte un sistem premium de implante cu avantaje majore atât pentru pacienți, cât și pentru medic.

Gama de implante Bredent include în prezent implante din titan și din zirconiu adaptate pentru cazuri de orice dificultate.
Brandul Bredent s-a remarcat în special prin faptul că se numără printre primii și puținii producători de implante ce au recomandat încărcarea imediată a implantelor proaspăt inserate. Acest lucru a fost posibil datorită calitații înalte a materialelor folosite, precum și datorită design-ului inovator al implantelor.

Forma cilindro-conică a implantului, precum și forma spirelor autoînfiletante, fac posibilă înșurubarea cu ușurință a implantului în os, fără a-l traumatiza, obținând totodată o stabilitate crescută ce permite plasarea imediată a unei coroane dentare provizorii.

Avantajele folosirii implantului Bredent

  • Sistem de top proiectat și fabricat integral în Germania
  • Durată redusă a intervenției chirurgicale
  • Număr mai mic de componente protetice. S-a redus numărul de componente protetice, obținându-se un sistem ușor de utilizat ce poate fi adaptat oricărei situații clinice indiferent de complexitate. Acest aspect reduce totodată  durata ședințelor de tratament.
  • Stabilitate primară maximă
  • Osteointegrare sporită/ risc minim de neintegrare a implantului. Suprafața Osseo Connect (OCS) obținută prin sablare și tratament acid la înaltă temperatură, îndeplinește toate cerințele științifice privind atât osteointegrarea cât și aderarea țesuturilor moi.
  • Previne inflamarea țesuturilor moi din jurul implantului
  • Opțiuni numeroase de protezare ce permit obținerea unei estetice impecabile
  • Conexiune etanșă și sigură între implant și bontul protetic. Conexiunea tub-în-tub, cu Torx, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu bontul și evită deșurubarea sau ruperea șuruburilor, deoarece asigură o distribuție perfectă și uniformă a forțelor masticatorii între șurub și bontul protetic. Astfel, bonturile protetice sunt perfect adaptate implantelor în care sunt inserate, iar suprafața de contact implant-bont este perfect etanșă, scăzând astfel riscul de dezvoltare a periimplantitei.