Programează-te

Implantul Bredent

Compania germană BREDENT este prezentă pe piață de mai bine de 40 de ani remarcându-se prin producția de produse de tehnică dentară de înaltă calitate.

Sistemul de implant dentar german a fost sistematic îmbunătățit, iar în prezent brandul Bredent a devenit un lider mondial în implantologia dentară.

Vasta experiență acumulată în acest domeniu, precum și colaborarea constantă cu medicii din întreaga lume,  le-a permis experților Bredent ca în anul 2002 să gândească și să dezvolte un sistem premium de implanturi cu avantaje majore atât pentru pacienți, cât și pentru medic.

Gama de implanturi Bredent include în prezent implanturi din titan și din zirconiu adaptate pentru cazuri de orice grad de dificultate.

Forma cilindro-conică a implantului, precum și forma spirelor autoînfiletante, fac posibilă înșurubarea cu ușurință a implantului în os, fără a-l traumatiza, obținând totodată o stabilitate crescută ce permite plasarea imediată a unei coroane dentare provizorii.

Brandul Bredent s-a remarcat în special prin faptul că se numără printre primii și puținii producători de implanturi ce au recomandat încărcarea imediată a implanturilor proaspăt inserate. Acest lucru a fost posibil datorită calității înalte a materialelor folosite, precum și datorită design-ului inovator al implanturilor.

Cazuri cu implanturi Bredent

Avantajele folosirii implantului Bredent

 • Sistem de top proiectat și fabricat integral în Germania
 • Durată redusă a intervenției chirurgicale
 • Număr mai mic de componente protetice. S-a redus numărul de componente protetice, obținându-se un sistem ușor de utilizat ce poate fi adaptat oricărei situații clinice indiferent de complexitate. Acest aspect reduce totodată  durata ședințelor de tratament.
 • Stabilitate primară maximă
 • Osteointegrare sporită/ risc minim de neintegrare a implantului. Suprafața Osseo Connect (OCS) obținută prin sablare și tratament acid la înaltă temperatură, îndeplinește toate cerințele științifice privind atât osteointegrarea cât și aderarea țesuturilor moi.
 • Previne inflamarea țesuturilor moi din jurul implantului
 • Opțiuni numeroase de protezare ce permit obținerea unei estetice impecabile
 • Conexiune etanșă și sigură între implant și bontul protetic. Conexiunea tub-în-tub, cu Torx, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu bontul și evită deșurubarea sau ruperea șuruburilor, deoarece asigură o distribuție perfectă și uniformă a forțelor masticatorii între șurub și bontul protetic. Astfel, bonturile protetice sunt perfect adaptate implanturilor în care sunt inserate, iar suprafața de contact implant-bont este perfect etanșă, scăzând astfel riscul de dezvoltare a periimplantitei.

Tipuri de implanturi dentare Bredent Sky

Sistemul Bredent Sky vine cu o gamă largă de produse, în funcție de situația clinică, volumul osos și pretențiie pacienților.

Sistemul de implanturi dentare SKY s-a remarcat pe piața de implanturi încă din anul 2002 ca un sistem simplu, estetic, cu multe posibilități chiar dacă folosea un număr redus de componente protetice.

 • Implant dentar Bredent Sky Clasic – pe un design de acum clasic, a fost grefată suprafața nouă Osseo Connect (OCS), combinând astfel doi factori de succes: pe de o parte un design implantar campion al stabilității primare, iar pe de altă parte o suprafață cu o extraordinară receptivitate pentru elementele biologice.
 • Implant dentar Bredent Blue Sky – Bredent extinde gama sa de implanturi dentare de succes SKY adăugând implantul de titan structurat în zona coronară și suprafață Osseo Connect.
 • Implant dentar Bredent Narrow Sky – Odată cu introducerea narrowSKY, bredent medical oferă soluții atât pentru spațiile înguste dar și pentru arcade atrofiate fără a abandona conceptul simplității cu un număr redus de componente.
 • Implant dentar Bredent Mini Sky – Utilizarea de implanturi dentare miniSKY permite îmbunătățirea considerabilă a calității vieții pacienților într-o manieră simplă și fără intervenții chirurgicale majore. MiniSky sunt implanturi dentare cu diametru redus, dar care beneficiază de succesul osteointegrării garantate de suprafața osseo connect®.
 • Implant dentar Bredent Copa Sky – implant ultra-scurt, ideal pentru crestele alveolare scurte și late.
 • Implant dentar Bredent whiteSky – implant dentar din dioxid de zirconiu, culoarea dintelui natural. 

Sistemul de implanturi Bredent Sky Fast and Fixed

Bredent oferă un sistem de implanturi excelent, cu proprietăți de osetointegrare și vindecare remarcabile.
Sistemul SKY Fast and Fixed este soluția ideală pentru pacienții care, din cauza deficitului osos, nu pot apela la tratamente tradiționale de implantologie.

Implantul ultra scurt – Bredent copaSKY

Bredent urmează trendul actual și vine în ajutorul pacienților cu pierderi masive de os, cu implanturi de mici dimensiuni ce permit medicului să evite intervenții complicate de adiții osoase și/sau sinus lift.

Tratamentul cu implanturi dentare scurte poate fi recomandat atât pacienților cu pierderi osoase substanțiale, cât și celor anxioși, ce doresc să evite intervenții chirurgicale complexe și incomode.

Gama Bredent copaSKY este rezultatul anilor de experiență și inovației a brandului german în domeniul implantologiei dentare. CopaSKY sunt implanturi ultra scurte de 5.2 mm lungime, putând fi astfel utilizate într-un număr mare de cazuri, cu diverse grade de pierderi osoase.

Implanturile copaSKY beneficiază de toate caracteristicile ce au permis brandului german să obțină rezultate impecabile în timp, precum suprafața OCS (ostro-connect-surface) și designul special al filetului.

Stabilitatea primară ridicată și integrarea rapidă a implantului cu osul înconjurător, sunt printre principalele atribute ale implanturilor copaSKY. În plus, reducerea timpului de tratament, precum și reducerea totală a costurilor, pot constitui argumente puternice în alegerea tratamentului cu implanturi de mici dimensiuni.

Gama de implanturi Bredent whiteSKY

Implantul dentar Bredent whiteSKY se adresează pacienților cu cerințe estetice maxime, care doresc ca „noii dinți” să nu poată fi în niciun fel deosebiți de dinții naturali. WhiteSky este un implant din dioxid de zirconiu, având culoare albă asemenea dintelui natural.
Este un implant monocomponent, adică implantul și bontul protetic sunt „dintr-o singură bucată”. Se evită astfel în totalitate riscul apariției oricărei „umbre gri”, chiar și în cazurile în care pacientul are o gingie subțire și/sau o înălțime mică a gingiei. Faptul că implantul este dintr-o „bucată”  aduce în plus un mare avantaj – eliminarea oricăror spații libere între implant și bont în care bacteriile se pot cantona și dezvolta, scăzând semnificativ riscul de apariție a peri-implantitei.

Zirconiul din care este realizat implantul whiteSKY prezintă o stabilitate de 3 ori mai mare decât a titaniului, precum și o rezistență foarte ridicată pe termen lung la fracturare. În acelasi timp, acest material conferă implantului proprietăți elastice deosebite, fiind mult mai puțin predispus la deformări decât titanul.
Studiile au demonstrat că implantul whiteSKY se integrează la fel de bine și de usor în os, ca și implanturile din titan. În plus, zirconiul este mai bine tolerat de gingie.
Condiția principală pentru a putea beneficia de un implant de zirconiu rămâne aceeași ca și în cazul implanturilor clasice – o cantitate suficientă de os în care să poată fi inserat implantul.

+PREȚURI

Implant dentar Bredent Sky Classic2900 RON
Implant dentar Bredent Blue Sky2900 RON
Bont Bredent standard480 RON