Programează-te

Implant Fast & Fixed

Implant Fast & Fixed

Bredent (Germania) oferă un sistem de implanturi excelent, cu proprietăți de osetointegrare și vindecare remarcabile.
Sistemul SKY Fast and Fixed este soluția ideală pentru pacienții care, din cauza deficitului osos, nu pot apela la tratamente tradiționale de implantologie.

Pentru a garanta succesul sistemului Fast and Fixed, acesta a fost dezvoltat cu ajutorul unor implantologi, proteticieni și tehnicieni cu experiență. Astfel, rezultatul a fost o tehnică care respectă nevoile și așteptările individuale ale pacientului, oferind toate componentele de implant și protetice necesare – atât la nivel osos, cât și la nivelul țesuturilor moi – pentru a oferi un tratament perfect și sigur, care reduce disconfortul pacientului la minimum.

La fel ca protocolul All-on-4/6, tehnologia Fast and Fixed implică plasarea a doar 4 sau 6 implanturi dentare – 2/4 sunt fixate în zona frontală, iar celelalte două sunt instalate în zonele laterale. Acestea din urmă sunt înclinate într-un unghi ușor, ținând cont de caracteristicile individuale ale structurii anatomice a maxilarului.

Avantajele SKY Fast and Fixed

  • ușor de utilizat
  • oferă o excelentă stabilitate primară și flexibilitate în situații clinice și anatomice provocatoare
  • integrare osoasă rapidă
  • bazat pe mai mult de 10 ani de experiență științifică și clinică
  • datorită plasării în unghi a implanturilor, este folosit doar osul natural, fără adiții osoase și astfel se obține un sprijin biomecanic perfect al restaurării