Programare Online

Tratamente stomatologice speciale

TRATAMENTE STOMATOLOGICE SPECIALE

Tratare ocluzie dentara – T-Scan

T-Scan, cel mai nou sistem de diagnostic ocluzal, poate analiza vizual mușcătura dinților dvs., arătându-vă clar ce se întâmplă în cavitatea bucală în timp ce mușcați sau mestecați și ajutând medicul stomatolog să pregătească un plan individual de tratament individual pentru fiecare pacient.

Tratare cu plasma – Plasmodent

Plasmodent este o metodă inovatoare de tratament cu ajutorul plasmei sanguine, care restabilește structura, culoarea și forma gingiilor, reduce pungile parodontale, previne distrugerea oaselor, elimină sângerarea gingivală și oprește procesul inflamator al bolilor parodontale.

Accelerarea vindecarii – A-PRF

Obiectivul principal al tehnicii A-PRF este folosirea factorilor de creștere ai propriului organism pentru a accelera vindecarea țesuturilor moi și a oaselor după orice procedură chirurgicală.

Laser dentar – Laserterapia

Proprietățile uimitoare ale laserului i-au oferit o gamă largă de aplicații în tratamentul stomatologic – tratamentul bolilor parodontale, în procedurile chirurgicale, a implanturilor dentare, în endodontie – sterilizarea canalului, în stomatologia estetică.